Scaune de nunta ELITE

Pret (TVA inclus)

LIVRARE PRIN CURIERAT
in toata tara!

Produsele sunt oferite din stoc sau in maxim doua trei saptamani la comanda

Garantia ca achizitionati cele mai bune si moderne produse

Comenzi telefonice
0745 145 354
0368 414 338

Distribuie pe:
Scaunul de nunta ELITE, imbina designul clasic al scaunelor de nunta Chiavari cu robustetea materialelor de ultima generatie.

Folosirea plasticului (polipropilena PP5) duce la o rezistenta mult imbunatatita a acestui scaun de nunta extrem de popular. Incarcarea permisa la scaunele de nunta din plastic  importate de noi este de 200 de kg, fata de cca 120 de kg la alte tipuri de scaune (lemn/metal).

Datorita colorarii in masa, zgarieturile nu se observa pe acest scaun si nu este nevoie sa fie reconditionate periodic.

Scaunele de nunta Elite nu au imbinari fiind produse cu tehnologii de ultima ora prin injectie cu gaz, astfel ele fac fata unui regim intens de utilizare fara nici o mentenanta.

Folosirea materialelor de ultima generatie va asigura o rezistenta foarte buna mecanica si la uzura. Greutatea scazuta scaunelor de nunta Elite, le face usor de manevrat si de stivuit. Culoarea scaunelor ramane aceeasi in timp, chiar daca sunt folosite preponderent in regim outdoor. Materialul folosit are protectie impotriva razelor UV.


Scaunele de nunta Elite se pot curata extrem de usor cu apa si detergenti sau prin spalare cu jet.

Este ideal pentru utilizarea in aer liber dar si pentru interior. Este usor de curatat si este foarte rezistent la razele UV. Nu se decoloreaza nu se deformeaza. este foarte durabil, stabil si in acelasi timp usor. Scaunul este stivuibil si are talpa de cauciuc antiderapanta.

Dimensiuni:
- inaltime totala: 94 cm
- inaltime sezut: 44 cm
- latime sezut: 41 cm
- latime spatar: 42 cm
- adancime sezut: 40 cm