Cadre metalice Karem Tube

Pret (TVA inclus)
Culori: Standard Gri metalic si optional Negru, Alb sau Cromat

LIVRARE PRIN CURIERAT
in toata tara!

Produsele sunt oferite din stoc sau in maxim doua trei saptamani la comanda

Garantia ca achizitionati cele mai bune si moderne produse

Comenzi telefonice
0745 145 354
0368 414 338

Distribuie pe:
Cadre metalice Karem Tube

Cadrul Karem Tube este un model modern robust si elegant . Este solutia ideala pentru mobilier de callcenter, mobilier scolar si institutional sau pentru mese de restaurant. Se poate executa in diferite dimensiuni atipice, la comanda cu termen foarte scurt de livrare. Cadrul se poate folosi pentru mese cu incarcare normala (sub 50 kg incarcare pe blat). Traversele ofera o rigiditate ridicata avand prinderea pe picior cu 4 suruburi M6. Optional se poate dota cu suport de PC cu prindere de blat si panou frontal din tabla perforata. Include picioruse de reglaj in plan pentru pardoseala. Piciorul este din teava patrata de 50x50mm pentru o rezistenta mecanica ridicata. Se poate executa cu picioare din teava patrata de 40x40 mm sau 30x30 mm. La comanda se poate vopsi in diverse culori din paleta RAL.
Cadrele sunt vopsite in camp electrostatic.
Recomandat pentru birouri de callcenter impreuna cu panori despartitoare sau pentru mese de restaurant fixe pentru diametre mari de 160-180 sau 200 de cm.

Produs adus la comanda.
  • Dimensiuni: Standard latime 75 cm
  • Inaltime: Standard 72 cm
  • Traverse: Standard fixa de 140 cm
  • Certificari: Produs certificat ISO 9001 si ISO 14001
  • Garantie: Produsul are garantie 2 ani de zile pentru integritate structurala si pentru vopsea (nu se decoloreaza nu se exfoliaza). Produs utilizabil in interiorul cladirilor. Orice produs cu defect de fabricatie se schimba gratuit.
  • La comanda se executa si pe alte culori sau pe alte dimensiuni. Se pot executa cadre speciale dupa proiectul clientului.
  • Pretul este pentru finisaj vopsit, la finisaj cromat pretul este cu cca 30% mai mare.
  • Preturile sunt cu titlu informativ, este posibil sa nu fie de actualitate.