Cadre metalice Karem 5

Pret (TVA inclus)
Culori: Standard Gri metalic si optional Negru, Alb sau Cromat

LIVRARE PRIN CURIERAT
in toata tara!

Produsele sunt oferite din stoc sau in maxim doua trei saptamani la comanda

Garantia ca achizitionati cele mai bune si moderne produse

Comenzi telefonice
0745 145 354
0368 414 338

Distribuie pe:
Cadre metalice Karem 5

Cadrul Karem 5 este un model modern extrem de robust si elegant . Se poate executa in diferite dimensiuni pentru mese de consiliu mari si foarte mari (peste 10 m lungime si peste 3 m latime). Cadrul se poate folosi pentru mese cu incarcare mare si foarte mare (peste 100 kg incarcare pe blat). Traversa ofera o rigiditate ridicata avand prinderea pe picior cu 4 suruburi M6 pe fiecare picior in parte. Se executa cu doua sau mai multe traverse in functie de dimensiunea dorita. Optional se poate dota cu suport de PC, suporti de panou frontal cu prindere de blat si panou frontal din tabla perforata. Include picioruse de reglaj in plan pentru pardoseala. Piciorul este din teava patrata de 50x50mm pentru o rezistenta mecanica ridicata. La comanda se poate vopsi in diverse culori din paleta RAL. Cadrele sunt vopsite in camp electrostatic.
Model recomandat pentru mese de consiliu sau pentru birouri manageriale.
Produs pe stoc.
  • Dimensiuni: Standard latime 70-80 cm
  • Inaltime: Standard 72 cm
  • Traversa: Reglabila standard 100-180 cm
  • Certificari: Produs certificat ISO 9001 si ISO 14001
  • Garantie: Produsul are garantie 2 ani de zile pentru integritate structurala si pentru vopsea (nu se decoloreaza nu se exfoliaza). Produs utilizabil in interiorul cladirilor. Orice produs cu defect de fabricatie se schimba gratuit
  • COD: KA1001
  • La comanda se executa si pe alte culori sau pe alte dimensiuni. Se pot executa cadre speciale dupa proiectul clientului.